Πάνω Frame [668xX]
Λογότυπο Eταιρίας [302xX]

Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στο χώρο των υλικών υποδηματοποιΐας από το 1991 με μεγάλη επιτυχία. Οι κύριοι παράγοντες που συνετέλεσαν στην ανάπτυξη της επιχείρησής μας και της προσέδωσαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά, είναι η πολυετής εμπειρία της, το εξειδικευμένο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό της, ο πλέον εξελιγμένος εξοπλισμός της, οι αξιόπιστες συνεργασίες της και οι καινοτόμες εφαρμογές και προτάσεις της.

Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται  σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο με μεταφορικές εταιρίες και  courier.  Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής, αργιών και ημέρες γενικών απεργιών. 

Το κατάστημά μας είναι ανοιχτό και τα Σάββατα από  9:00  έως 15:00.

Το πλούσιο σε ποιότητα και ποσότητα πελατολόγιό της εγγυάται για την αξιοπιστία και φερεγγυότητά της, καθώς επίσης και για την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων της.        Ακολουθώντας τους ρυθμούς εξέλιξης, ανοίγουμε τις πύλες επικοινωνίας και ενημέρωσης με την αγορά μέσω του διαδικτύου, προσδοκώντας να δώσουμε μια ολοκληρωμένη παρουσίαση της εταιρικής μας ταυτότητας.

 

Με εκτίμηση
Γ. Μπέκας 
banner
Banner
Banner